Vrijwilligerswerk, ook iets voor mij?

Vrijwilligerswerk is goed voor uw netwerk, fijn voor de samenleving, een zinvolle besteding van de dag en bovendien heel erg leuk. Daarnaast kunt u door vrijwilligerswerk veel nieuwe mensen ontmoeten en kunt u werkervaring opdoen.

Vrijwilligersvacaturebank

Hier vind u een overzicht van alle vrijwilligersvacatures in Beverwijk en Heemskerk. Organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers houden zelf hun vacatures up-to-date. U kunt een kijkje nemen om te oriƫnteren op de mogelijkheden of reageren op de vacatures.

Moet ik solliciteren?
Iedere organisatie heeft haar eigen beleid wat betreft het aannemen van nieuwe vrijwilligers. Dit kan ook per functie verschillen. De meeste organisaties zullen u uitnodigen voor een verkennend gesprek. In dit gesprek leert de organisatie u kennen en u de organisatie. Het gesprek is vooral belangrijk om de verwachtingen van beide partijen duidelijk te maken en te kijken of vraag en aanbod op elkaar aansluiten.

Als u via deze site reageert op een vacature, kunt u direct in contact komen met de organisatie van deze vacature. Wilt u eerst een oriƫnterend gesprek met de vrijwilligerscentrale aan vragen? Klik hier.