Kok of assistent rondom etenstijd op een huiskamer
Vacature id:1051

Kok of assistent rondom etenstijd op een huiskamer
lekker koken? Wij houden ervan!

Omschrijving
In onze huiskamerprojecten komen bewoners die door hun ziektebeeld beperkt zijn in hun handelen. Door de dementie raken de ouderen hun dagstructuur kwijt. Essentieel voor deze groep is het contact met anderen, actief bezig zijn en natuurlijk gezelligheid. Op dit moment zijn rond etenstijd 16.15-19.15 uur extra handen erg welkom. Samen met onze medewerker zorgt u voor de zorg rondom de warme maaltijd. U kunt kiezen of u de warme maaltijd wilt bereiden voor 8 personen of dat u de bewoners aandacht geeft op het moment dat de medewerkster zich over de pannen ontfermt. Het is gezellig als u een hapje mee-eet en na afloop is het de bedoeling dat u helpt opruimen.

Wij vragen
Enthousiaste vrijwilligers die lekker kunnen koken en het fijn vinden om met ouderen om te gaan die beginnend dementerend zijn. Affiniteit met de doelgroep, betrokkenheid, begrip en geduld zijn eigenschappen die goed van pas komen. Een verzorgd uiterlijk en oog voor hygiene is nodig i.v.m. het bereiden van voedsel.

Wij bieden
Vrijwilligerswerk waarmee u onze ouderen blij kunt maken.
Wij regelen voor u:
-begeleiding
-verzekering
-gratis lidmaatschap SenZ
-informatiebijeenkomsten
-attenties, waaronder een kerstpakket
-ons huisblad Via ViVa!

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
3
Werkdagen / tijden
In overleg 's middags
 
 
Organisatie
Viva! Elsanta / WZC Lommerlust/ Breepeper
Beschrijving
Zowel ViVa!Elsanta, Lommerlust als de BreePeper zijn woonvormen voor ouderen die zorg nodig hebben. Zij zijn onderdeel van ViVa!Zorggroep.
Locatie(s)
Beverwijk
Locatie info
WZC Lommerlust EN ViVa! Elsanta (vlakbij AH op de Wijkerbaan)
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail