Schoonmaker/ster
Vacature id:1079

Schoonmaker/ster
Omschrijving
Op dinsdag schoonmaken van de kerkzaal en ontmoetingsruimte (stofzuigen, dweilen,)verder eens per maand de binnen ramen.

Wij vragen
Iemand die het leuk vind om wekelijks in een leuke sfeer de zaal schoon te maken, er zijn meerdere vrijwilligers aanwezig, we drinken gezamelijk koffie.

Wij bieden
Gezellige werksfeer, op dinsdag is er tevens een groep vrijwilligers bezig met het uitzoeken en verkopen van kleding.
Regelmatig op de dag drinken we gezamenlijk een kopje koffie/thee.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
4
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
Donderdag
x
 
 
Organisatie
Leger des Heils
Beschrijving
Het Leger des Heils in Beverwijk verricht haar activiteiten door middel van de inzet van betrokken vrijwilligers, ondersteund door beroepskrachten (korpsofficier). Laagdrempelige activiteiten door middel van persoonlijke aandacht voor ouderen, maaltijdproject, projecten voor en met ouders en hun jonge kinderen, kledingwinkel en open huis met koffie-inloop (buurtwerk) maken deel uit van het reguliere weekprogramma. Op zondagmorgen openbare samenkomsten waarin het christelijk geloof wordt gevierd. Verwantschap is er met o.a. de dak- en thuislozenzorg van het Leger des Heils te Haarlem.

Mission statement: Het Leger des Heils is een internationale beweging en behoort tot de universele christelijke kerk. Zijn boodschap is gebaseerd op de Bijbel. Zijn dienstverlening wordt gestimuleerd door de liefde tot God. Zijn opdracht is het evangelie van Jezus Christus te prediken en in zijn naam menselijke noden te lenigen zonder enige vorm van discriminatie.
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail