Dierverzorgers voor het avond voeren
Vacature id:1143

Dierverzorgers voor het avond voeren
Wie wil op 's avonds de dieren op onze zorgboerderij verzorgen en eten geven?

Omschrijving
Vind u het leuk om de dieren aan het einde van de middag of begin van de avond te voeren en de dierverblijven te sluiten en tevens het welzijn van de dieren te volgen?
Op woonzorgboerderij de Reigershoeve wonen allerhande boerderijdieren. Minivarkens, dwergbokjes, schapen, kippen, eenden, konijnen. De verzorging voor de dieren is hoofdzakelijk in handen van vrijwilligers. Dit betekent het schoonhouden van de dierenverblijven en de weide, en het voeren en afsluiten van de verblijven aan het einde van de dag.

Wij vragen
Wij vragen iemand die, samen met anderen, zorg wil dragen voor het welzijn van de dieren, zodat de mensen die op de Reigershoeve wonen van hen kunnen genieten.

Wij bieden
Een open en vriendelijke omgeving waar mensen en dieren elkaar vinden en plezier aan elkaar beleven. De mogelijkheid om invulling te geven aan de zorg van de dieren.
Ontmoeting van andere vrijwilligers van zowel de dierenverzorging als van andere teams.
Regelmatige bijscholing in het omgaan met mensen met dementie.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Zondag
x
 
 
Organisatie
Reigershoeve
Beschrijving
Op woonzorgboerderij de Reigershoeve wonen mensen met dementie en komen thuis wonende mensen met dementie, voor Dagopvang. De Reigershoeve wil mensen met dementie en hun omgeving buitengewone zorg bieden. De gewoontes en behoeftes van de individuele bewoner zijn hierbij het uitgangspunt. Bewoners worden gerespecteerd om wie zij zijn. We proberen bewoners en de deelnemers aan de dagopvang een zinvolle dagbesteding te bieden door het leven op de boerderij. Op het grote terrein bevindt zich een tuin met planten- en bloemenperken, een boomgaard, een moestuin, verhoogde plantenbakken, een plantenkas en een nog te realiseren beweegtuin. Daarnaast zijn er allerhande boerderijdieren. (minivarkens, dwergbokjes, schapen, kippen, eenden, konijnen) De verzorging voor de dieren is hoofdzakelijk in handen van vrijwilligers.
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail