Vriendschappelijk huisbezoeker bij Humanitas IJmond
Vacature id:1256

Vriendschappelijk huisbezoeker bij Humanitas IJmond
Omschrijving
Op bezoek gaan bij iemand die eenzaam is of dreigt te worden. Samen iets gezelligs ondernemen, maar vooral een luisterend oor bieden.De activiteit kan bestaan uit samen koffie of thee drinken, een spelletje doen, een wandelingetje maken, samen een boodschap doen of een buurthuis bezoeken.
Wanneer de deelnemer dat wenst kan op deze manier op de den duur ook weer eigen activiteiten ontplooid worden.

Wij vragen
Mensen die het leuk vinden om bij anderen op bezoek te gaan en goed kunnen luisteren en aandacht besteden aan onze deelnemers.
Mensen met een gevoel voor de sociale problematiek bij de medemens.

Wij bieden
Een uitdagende taak om mensen, die in een isolement dragen te raken, aandacht en gezelligheid te geven. En indien mogelijk ook samen kleine activiteiten te ondernemen. Als men daar in slaagt geeft dat veel voldoening. Daarnaast is het leuk om in ons team van vrijwilligers te werken.
Humanitas geeft de vrijwilligers een opleiding van 1 dag. Verder zijn er regelmatig intervisiebijeenkomsten om ervaringen met elkaar te delen.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
2
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Humanitas
Beschrijving
Humanitas is er voor mensen die ongeacht politieke visie, geloof, inkomen of levenssituatie het even niet in hun eentje redden. Zij vinden steun in onze projecten.
Locatie(s)
Beverwijk
Heemskerk
Locatie info
werkgebied Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen Noord
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail