Chauffeurs voor de Dagbesteding
Vacature id:1265

Chauffeurs voor de Dagbesteding
Omschrijving
De chauffeur haalt en brengt mensen met geheugenproblemen van en naar de Reigershoeve. Hiervoor is een spiksplinternieuwe Personenbus beschikbaar. Volgens een wisselende route in de omgeving van Heemskerk worden mensen vanaf 8.45 uur gehaald vanaf hun woning en rond 16.15 uur weer thuis gebracht. Het gebied waarin men rijdt is in de regio Heemskerk.

Wij vragen
Mensen die ervaring hebben in het rijden met een Personenbus en kunnen omgaan met mensen met beginnende dementie. Mensen die op dinsdagmiddag en/of zaterdag 's morgens en/of 's middags de bus willen rijden. In overleg kan dit elke week of minder vaak. Er zijn meerdere vrijwilligers beschikbaar. Één dagdeel is mogelijk.

Wij bieden
De mogelijkheid om te kunnen rijden in een splinternieuwe personenbus. Rijden volgens een vooraf vastgestelde route, die wisselt afhankelijk van de woonplaats van de deelnemers.Contact met andere vrijwilligers en medewerkers die aanwezig zijn. Regelmatige bijscholing in het omgaan met mensen met dementie.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
 
 
Organisatie
Reigershoeve
Beschrijving
Op woonzorgboerderij de Reigershoeve wonen mensen met dementie en komen thuis wonende mensen met dementie, voor Dagopvang. De Reigershoeve wil mensen met dementie en hun omgeving buitengewone zorg bieden. De gewoontes en behoeftes van de individuele bewoner zijn hierbij het uitgangspunt. Bewoners worden gerespecteerd om wie zij zijn. We proberen bewoners en de deelnemers aan de dagopvang een zinvolle dagbesteding te bieden door het leven op de boerderij. Op het grote terrein bevindt zich een tuin met planten- en bloemenperken, een boomgaard, een moestuin, verhoogde plantenbakken, een plantenkas en een nog te realiseren beweegtuin. Daarnaast zijn er allerhande boerderijdieren. (minivarkens, dwergbokjes, schapen, kippen, eenden, konijnen) De verzorging voor de dieren is hoofdzakelijk in handen van vrijwilligers.
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail