Intaker Vrijwilligerscentrale
Vacature id:1278

Intaker Vrijwilligerscentrale
Je helpt mensen om een passende vorm van vrijwillige inzet te vinden.

Omschrijving
Als intaker help je mensen om een passende vorm van vrijwillige inzet te vinden. bemiddel je vrijwilligers naar een passende vacature. Je voert gesprekken met mensen die zich voor vrijwilligerswerk hebben aangemeld en zet op een rijtje wat hun interesses zijn, mogelijkheden en beperkingen en welke vacatures daar dan het beste op aan sluiten. Als dat nodig is schakel je extra begeleiding in of verwijs je mensen door.
In de toekomst zullen het vooral de mensen zijn die nog niet goed weten wat ze willen of mensen met problemen (met name psychische) die bij de Vrijwilligerscentrale komen voor een intakegesprek, mensen die al precies weten wat ze willen worden dan rechtstreeks bemiddeld.
Je neemt contact op met de betreffende vrijwilligersorganisatie en belt na of de bemiddeling geslaagd is.
Je neemt contact op met nieuwe vrijwilligers en bemiddelt hen telefonisch of maakt een afspraak voor een intake gesprek bij een van de intakers.
Dit alles hou je goed bij in ons administratieve systeem.
Af en toe ga je mee op een organisatiebezoek bij een vrijwilligersorganisatie

Wij vragen
Je moet goed kunnen luisteren en doorvragen. Je moet een inschatting kunnen maken of je denkt dat iemand het gekozen vrijwilligerswerk zelfstandig uit kan voeren of niet. Als je denkt dat iemand dat niet kan verwijs je iemand door. Daarvoor heb je goede gesprekstechnieken nodig en kennis van de sociale kaart.

Wij bieden
Je werkt in een leuk team en krijgt goede begeleiding.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
x
Dinsdag
x
x
Vrijdag
x
x
 
 
Organisatie
Vrijwilligerscentrale Beverwijk/ Heemskerk
Beschrijving
De Vrijwilligerscentrale Beverwijk/Heemskerk bemiddelt tussen vrijwilligers, maatschappelijke organisaties, burgers, bedrijven en maatschappelijke stagiaires op het gebied van onbetaalde inzet. Versterkt en promoot het lokale vrijwilligerswerk. Ook Buuv valt hier onder. Op www.buuv.nu kunnen burgers onderling diensten vragen en aanbieden.
Locatie(s)
Beverwijk
Heemskerk
Locatie info
Wijkcentrum Prinsenhof - Beverwijk
 
Buurtcentrum Het Spectrum - Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail