Activiteitenbegeleider Natuur en Milieu Educatie Heemskerk
Vacature id:133

Activiteitenbegeleider Natuur en Milieu Educatie Heemskerk
Omschrijving
Eens per maand worden er in Heemskerk educatieve activiteiten georganiseerd. De activiteiten wisselen maandelijks van thema en zijn zeer uiteenlopend. Denk aan het opzetten van speurtochten, een middag nestkasjes timmeren of het organiseren van een themamiddag over bijen.

Daarnaast bieden wij lesprogramma's aan voor scholen uit Heemskerk en Beverwijk. Lesprogramma's als 'op zoek naar waterdieren' kunnen bij ons geboekt worden. Wij ondersteunen scholen bij de uitvoering en bij het leveren van materialen voor de lesprogramma's.

Lijkt het je leuk om te helpen bij het organiseren of bedenken van de activiteiten of lesprogramma's? Neem dan contact op met ons. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste NME vrijwilligers.

Wij vragen
Iemand met feeling voor de kinderboerderij, natuur en/of milieu. Iemand die het leuk vind om kinderactiviteiten te verzinnen én te organiseren.

Wij bieden
Tijdens de activiteiten leren kinderen over de natuur en het milieu met als uitgangspunt dat zij zowel later als nu met zorg met hun omgeving om leren gaan. Op de activiteiten zelf zijn vaak gezellig en er heerst een open sfeer waarin veel ruimte is voor creativiteit.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
x
Dinsdag
x
x
Woensdag
x
x
Donderdag
x
x
Vrijdag
x
x
 
 
Organisatie
Omgevingsdienst IJmond
Beschrijving
Omgevingsdienst IJmond verzorgt onder meer Natuur- en Milieu Educatie (NME) activiteiten voor de gemeenten Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie neem contact op via nme@odijmond.nl.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
NME Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail