Wie wil met ons meezingen?
Vacature id:1389

Wie wil met ons meezingen?
Vrolijk muziekspektakel. Om de week leven we ons een half uur muzikaal uit.

Omschrijving
Wij hebben samen een club waarbij we ons vrolijke gezang begeleiden met muziek instrumenten. Ieder van ons kiest om de beurt een lied en dat zingen wij dan met z'n allen! Het hele gebouw kan mee meegenieten als we bezig zijn, iedereen wordt vrolijk van.
Eén van ons kan zo goed keyboard spelen, dat hij alle liedjes spelen die wij vragen speelt en ook zelfs op de goede toonhoogte! We zingen liedjes van 'In Holland staat een huis' tot 'Tulpen uit Amsterdam' of 'De Kat van Ome Willem'. Hij kent ze allemaal uit zijn hoofd.


Wij vragen
Wij hebben nu één super vrijwilligster, maar die heeft het een beetje te druk in haar eentje vinden wij. Wij zoeken iemand die samen met haar ons wil begeleiden. Alle liedjes staan al op papier. Maar met eigen inbreng en ideeën zijn we ook heel blij.
Houdt u van muziek en heeft u zin om ons te komen helpen? U ben meer dan welkom. Het is één keer in de twee weken op dinsdag van 16.15- 16.45 uur.


Wij bieden
Als vrijwilliger krijgt u achtergrond informatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene die u gaat bezoeken.
Wij maken gebruik van een overeenkomst waarin onze rechten en plichten naar vrijwilligers zijn opgenomen, maar ook waar we bij u op rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd. 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
 
 
Organisatie
De Hartekamp Groep regio IJmond
Beschrijving
De Hartekampgroep, Regio IJmond, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Regio Kennemerland.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Cirkel
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail