Vrijwilligers gezocht voor Persoonlijk aandacht
Vacature id:1424

Vrijwilligers gezocht voor Persoonlijk aandacht
Hou jij van mensen en vindt jij het fijn om af en toe iemand wat extra aandacht te geven? dan zijn wij op zoek naar jou!

Omschrijving
Samen de krant doorbladeren, kopje koffie inschenken of even de televisie aanzetten, het zijn de kleine dingen die het doen! Het beetje extra aandacht geeft een wereld van verschil voor onze bewoners. De mensen fleuren op van een beetje extra aandacht! ook al heb je maar een uurtje per twee weken tijd, elke hulp is welkom! De dagen en tijden gaan altijd met jou in overleg.

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met affiniteit voor ouderen. Ervaring met dementie is handig, maar niet noodzakelijk. Nederlands spreken wel en je in kunnen leven in de oudere mens.

Wij bieden
Viva! zorggroep heeft een vastgesteld vrijwilligersbeleid met daarin alles dat belangrijk is in het doen van vrijwilligerswerk. Wij bieden je tijdens je werkzaamheden een verzekering, de mogelijkheid tot het volgen van een cursus, een gratis lidmaatschap van de ViVa! Ledenservice en diverse attenties. Daarnaast bedanken wij alle vrijwilligers jaarlijks met een leuke activiteit.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Heemswijk/Meerstate
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Heemswijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail