Medewerker Winkel Breestraat Beverwijk
Vacature id:1465

Medewerker Winkel Breestraat Beverwijk
Terre des Hommes heeft een winkel aan de Breestraat te Beverwijk die wordt geleid door vrijwilligers. Wij zoeken er nog meer!

Omschrijving
De vrijwilligers doen algemene werkzaamheden in de winkel, bedienen de kassa, vullen goederen bij, prijzen de artikelen, staan de mensen te woord en geven desgewenst ook voorlichting over de activiteiten van Terre des Hommes in ontwikkelingslanden. In de winkel is het verplicht te pinnen, dus kasverschillen hebben we niet.
Wel worden vanuit de winkel ook de collectes in Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum georganiseerd. De collectes worden echter door andere vrijwilligers gelopen.

Wij vragen
We zoeken vrijwilligers die goed Nederlands spreken, minimaal een dagdeel per week beschikbaar zijn en fysiek fit genoeg om een smalle trap te kunnen beklimmen naar de bovenverdieping. Ook moeten de vrijwilligers ouder zijn dan 18 jaar. Op dit moment hebben we vacatures voor de vrijdag.

Wij bieden
De winkelruimte is ons gratis ter beschikking gesteld (tot 1 november 2017), de artikelen worden aan het hoofdkantoor geschonken door allerlei bedrijven en we werken met vrijwilligers. Elke euro die bij ons in de winkel wordt uitgegeven gaat dus rechtstreeks naar ons project. Bovendien zijn onze prijzen bijzonder redelijk. De projecten zijn gericht op het stoppen van kinderuitbuiting in ontwikkelingslanden. Het contact met kopers die hier heel enthousiast van worden is een heel aantrekkelijk aspect van dit werk.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
x
Woensdag
x
x
Donderdag
x
x
x
Vrijdag
x
x
Zaterdag
x
x
 
 
Organisatie
Terre des Hommes
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail