Administratief (secretarieel) ondersteuner v/m
Vacature id:1473

Administratief (secretarieel) ondersteuner v/m
Een spin in het web van een jonge en actieve vrijwilligersorganisatie die het Oer-IJ gebied mooier wil maken.

Omschrijving
Stichting Oer-IJ onderneemt veel activiteiten waaronder recreatieve projecten en diverse cursussen. Ook reageren wij op plannen van derden die van invloed kunnen zijn op de kwaliteiten van het landschap (we zijn geen actiegroep!). Al het werk wordt gedaan door vrijwilligers in een bestuur en werkgroepen. De administratief ondersteuner kan behulpzaam zijn bij o.a. het bijhouden van bijv. de cursusadministratie, helpen bij notuleren en archiveren. Als vrijwilligersorganisatie werken wij op allerlei tijdstippen, dus zowel overdag als in de avond, enig flexibiliteit is dan ook gewenst. We beschikken over een eigen kantoorruimte maar veel werkzaamheden kunnen van huis uit worden gedaan.

Wij vragen
Wij zoeken een vrouw of man met een dienstverlenende instelling die op wisselende tijden beschikbaar is om allerhande activiteiten te helpen ondersteunen. Enige administratieve en/of secretariële ervaring is gewenst.

Wij bieden
Iedere vrijwilliger bij de Stichting Oer-IJ komt in aanraking met gemotiveerde en positief ingestelde mede vrijwilligers die met elkaar ons landschap mooier willen maken. In deze veelzijdige functie valt ook veel te leren over onze omgeving voor wie daar belangstelling voor heeft.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Oer-IJ (stichting)
Beschrijving
Stichting Oer-IJ is een bewonersinitiatief dat tot doel heeft om de bijzondere kwaliteiten van het landschap tussen de steden Haarlem, Zaanstad en Alkmaar meer bekendheid te geven. hierdoor werken wij aan de bescherming van dit 'vergeten groene gebied'.
Locatie(s)
Beverwijk
Locatie info
Kantoor Oer-IJ Castricum
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail