Medewerkers voor de meubelafdeling/kledinggroep/bric en brac/ boeken sorteren
Vacature id:1483

Omschrijving
Sorteren, repareren, prijzen en etaleren van binnengekomen meubels en kleding en bric en brac en boeken

Wij vragen
Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en het leuk vinden om klanten in de winkel te adviseren en te ondersteunen.

Wij bieden
Een gezellige en collegiale sfeer. Onze vrijwilligers kunnen tussen de middag bij ons een een lekker broodje, tosti o.i.d. krijgen. Bij volledige werkdagen is er in de ochtend en middag ook een koffie/ theepauze. Twee keer per jaar organiseren wij voor onze vrijwilligers een feest en uiteraard een kerstpakket in de decembermaand. Alle netto winst gaat naar goede doelen. Als vrijwilliger heb je invloed op de doelen die gesteund worden. Om een idee te geven; In 2016 hebben wij €200.000,00 geschonken aan goede doelen.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Kringloopwinkel De Groene Ezel Heemskerk
Beschrijving
De kringloopwinkel Heemskerk (De Groene Ezel) is een vereniging met als doelen: hergebruik bevorderen (door overtollige spullen op te halen en weer te verkopen in de winkel) mensen een kans te bieden weer op de arbeidsmarkt een plek te krijgen en alle netto opbrengst gaat naar goede doelen (o.a. steunen we doelen die zich inzetten voor geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen)
Medewerkers krijgen veel kansen om zichzelf te laten zien. Meedenken met de dagelijkse gang van zaken stellen wij op prijs.
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
Functie beschikbaar op de vacaturebank: Nog 19 dagen
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail