clientenraadslid ( doorgroeimogelijkheid tot voorzitter )
Vacature id:1492

clientenraadslid ( doorgroeimogelijkheid tot voorzitter )
Zorg - verbeterplan - verantwoordelijkheid - gesprekspartner - opkomen voor kwaliteit -cliënttevredenheid -

Omschrijving
Bewoners van de verpleeg- en verzorgingshuizen zijn helaas niet altijd meer in staat om hun belangen én die van medebewoners te behartigen. De lokale cliëntenraden van de Viva!Zorggroep zoeken regelmatig versterking. Ook mensen met thuiszorg en/of hun mantelzorgers komen hiervoor in aanmerking.

De cliëntenraden zijn op zoek naar vrijwilligers die, als lid van de lokale cliëntenraad, willen meepraten en adviseren over de kwaliteit van zorg.

Een cliëntenraad is een officieel medezeggenschapsorgaan met wettelijke bevoegdheden. Viva! Zorggroep heeft hierover goede afspraken tussen de Raad van Bestuur, Centrale Cliëntenraad en lokale wijkcliëntenraden.
Nieuwe leden krijgen voldoende tijd, informatie en mogelijkheden om zich te ontwikkelen op het gebied van medezeggenschap, vergaderen, contacten onderhouden, enz.
In onderling overleg wordt het vergadertijdstip en de mogelijkheid van een inwerkperiode besproken. U kunt voor algemene informatie over medezeggenschap de website bekijken van de landelijke organisatie cliëntenraden; www.loc.nl.

Wij bieden
Het werk als lid van een cliëntenraad geeft u de kans om zich te ontwikkelen in communicatieve vaardigheden en vergaderen, kennis van ontwikkelingen in zorg & welzijn, sociale contacten, voldoening vanwege de inzet voor de ouderen.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Viva Zorggroep
Beschrijving
Zorginstelling
Locatie(s)
Heemskerk
Beverwijk
Locatie info
Castricum
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail