Gastvrouwen/heren voor de Vrolijke Merrie
Vacature id:1507

Voor de ontmoetingsruimte de Vrolijke Merrie zorgen Gastvrouwen/heren voor een gezellige, uitnodigende sfeer voor bezoekers.

Omschrijving
De gastvrouwen en/of heren zorgen voor een gastvrije sfeer in de ontmoetingsruimte de Vrolijke Merrie. Zij nodigen bewoners en familie uit tot het gebruik maken van de ruimte en de activiteiten die er plaats vinden. Naast het zorgen voor versnaperingen en het netjes houden van de ruimte, maakt men een praatje of zorgt voor een activiteit. De gastvrouw/heer ondersteunt op verzoek van de medewerker van de Dagbesteding, bij de uitvoering van de activiteiten.

Wij vragen
Wij zoeken mensen die het fijn vinden om sfeer te creƫren, contact te maken met mensen en hulp te bieden daar waar mogelijk.

Wij bieden
Men werkt in een aangename omgeving waar contact gemaakt wordt met mensen. Samen met anderen sfeer maken, gezelligheid en een prettige omgeving bieden aan mensen die dat zelf niet (meer) kunnen.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
Donderdag
x
Vrijdag
x
x
 
 
Organisatie
Reigershoeve
Beschrijving
Op woonzorgboerderij de Reigershoeve wonen mensen met dementie en komen thuis wonende mensen met dementie, voor Dagopvang. De Reigershoeve wil mensen met dementie en hun omgeving buitengewone zorg bieden. De gewoontes en behoeftes van de individuele bewoner zijn hierbij het uitgangspunt. Bewoners worden gerespecteerd om wie zij zijn. We proberen bewoners en de deelnemers aan de dagopvang een zinvolle dagbesteding te bieden door het leven op de boerderij. Op het grote terrein bevindt zich een tuin met planten- en bloemenperken, een boomgaard, een moestuin, verhoogde plantenbakken, een plantenkas en een nog te realiseren beweegtuin. Daarnaast zijn er allerhande boerderijdieren. (minivarkens, dwergbokjes, schapen, kippen, eenden, konijnen) De verzorging voor de dieren is hoofdzakelijk in handen van vrijwilligers.
Locatie(s)
** Overig
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail