Vrijwilligers gezocht voor de hele gezellige ouderen dagbesteding!
Vacature id:1537

Vrijwilligers gezocht voor de hele gezellige ouderen dagbesteding!
In Sint Agnes komen elke dag weer bussen met mensen aan die de dag vrolijk beginnen bij de dagbesteding. Samen zijn, aan de koffie, spelletjes doen, rondje om of een dagje uit! Wie helpt ons mee?

Omschrijving
In de ochtend ontvang je de mensen die naar de dagbesteding komen. Bij binnenkomst eerst gezellig aan de koffie. De dag wordt doorgenomen en assisteer je de activiteitenbegeleiding bij alle werkzaamheden bestaande uit: Spelletjes, dagjes uit, maaltijd, koffie, groepsgesprekken, krant lezen, film kijken, noem maar op! De mensen zijn altijd gezellig onder elkaar bezig, het is echt een hele leuke activiteit!

Wij zoeken nog vrijwilligers voor de maandagmiddag, woensdagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend. De dag en dagdeel gaan altijd met je in overleg. Het moet ook maar in jouw agenda passen.

Wij vragen
Wij zoeken een vrijwilliger die van gezelligheid houd en in staat is om een rolstoel te rijden. Als je dit nog nooit hebt gedaan vertellen wij je graag hoe je dit het beste kunt doen!

Wij bieden
wij bieden naast trainingen ook begeleiding. Als dank voor je inzet krijg je van ons een attentie met de kerst, dag van de verpleging en een uitnodiging voor het vrijwilligers bedankfeest. Bovendien ontvang je nog een gratis lidmaatschap van de Ledenservice.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
Woensdag
x
Donderdag
x
Vrijdag
x
 
 
Organisatie
Sint Agnes
Beschrijving
Woon Zorg Centrum van de Viva! Zorggroep.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
woon- zorgcentrum Sint Agnes
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail