Altijd zijn wij op zoek naar vrijwilligers die met onze bewoners een stukje willen wandelen!
Vacature id:1539

Altijd zijn wij op zoek naar vrijwilligers die met onze bewoners een stukje willen wandelen!
Iedereen vind het fijn om naar buiten te gaan, je pakt je jas en je gaat. Helaas geldt dit niet voor onze bewoners. Naar buiten gaan is een hele onderneming en vaak zonder hulp niet eens mogelijk. Help mee, als is het maar eens per twee weken of per maand

Omschrijving
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilliger die het leuk vinden om iemand een plezier te doen en met hen naar buiten te gaan! Een frisse neus hoeft geen uren wandeling worden. Een rondje om kan zoveel plezier geven! Dag en tijd gaat altijd met u in overleg. Het moet ook in jouw agenda passen, dat snappen wij maar al te goed! heb je een uurtje tijd in de week, twee weken of maand? Meld je dan nu aan!

Wij vragen
Wij zoeken vrijwilligers die lichamlijk in staat zijn om een rolstoel te duwen. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal redelijk beheerst.

Wij bieden
wij bieden rolstoel training, verzekering tijdens je werkzaamheden, begeleiding, lidmaatschap van de ledenservice, attentie met de kerst en een uitnodiging voor ons jaarlijks vrijwilligers bedank feest!

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Heemswijk/Meerstate
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Heemswijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail