Verbeteraars openbaar vervoer
Vacature id:1561

Verbeteraars openbaar vervoer
Reis je vaak met het openbaar vervoer? Heb je ideeën hoe het beter of handiger kan? Kom ons dan helpen in onze lijnenwerkgroep.

Omschrijving
De lijnenwerkgroep van afdeling Haarlem en omgeving (o.a. Uitgeest, Beverwijk, Heemskerk, Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Haarlem) komt 6 avonden per jaar bijeen om verbeteringen te bespreken en plannen van de vervoerders te beoordelen. Ook behandelen we klachten en tips van reizigers.
Daarnaast overleggen vertegenwoordigers uit de lijnenwerkgroep formeel en informeel met de provincie (de provincie betaalt het busvervoer).

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Woensdag
x
 
 
Organisatie
ROVER Haarlem e.o.
Beschrijving
Rover is een vereniging van en voor reizigers die zich inzet voor goed openbaar vervoer. Rover streeft naar een doeltreffend, betrouwbaar en vanzelfsprekend OV en maakt als consumentenorganisatie gebruik van haar wettelijk adviesrecht in het overleg met overheden en vervoersbedrijven.
De afdeling Haarlem en omstreken is een van de 26 lokale afdelingen van de landelijke vereniging. Naast een klein bestuur hebben we werkgroepen. De werkgroep Lijnennet houdt zich bezig met de stadsbuslijnen in Haarlem en de regionale buslijnen in ons gebied. De werkgroep MIRT NowA levert input op de investeringsplannen van het ministerie van I en M, met name rond de A9-corridor.
Het werkgebied van de afdeling strekt zich uit van Uitgeest tot Bennebroek en van Zandvoort tot de grens van Amsterdam. Het komt overeen met de concessie van Connexxion.
Locatie(s)
Beverwijk
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail