Bestuurslid Portefeuillehouder Vrijwilligerszaken
Vacature id:1565

Humanitas IJmond groeit en ontwikkelt nieuwe activiteiten passend bij de vragen vanuit de bevolking. Er ligt een mooie uitdaging voor een nieuw actief bestuurslid, die invulling wil geven aan de portefeuille Vrijwilligerszaken

Omschrijving
De portefeuillehouder Vrijwilligerszaken zorgt ervoor dat de afdeling IJmond voldoende en goed opgeleide vrijwilligers heeft om al het werk uit te vieren. Humanitas heeft op district- en landelijk niveau een breed scala van trainingen en opleidingen beschikbaar.
Werkzaamheden in het kort:
- werven van nieuwe vrijwilligers, voor alle functies binnen de afdeling
- opstellen van scholingsprogramma's
- organiseren van trainingen voor de vrijwilligers
- eventueel ook zelf geven van trainingen
- meedraaien in het afdelingsbestuur

Wij vragen
Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om de andere vrijwilligers beter te laten functioneren. Het resultaat van ons werk valt of staat bij de kwaliteit van de vrijwilligers, die het uitvoerende werk bij onze deelnemers (klanten) verrichten.
Hij/zij moet in staat zijn om de juiste vrijwilligers aan ons te binden en door middel van opleiding- en trainingsprogramma's de kwaliteit van de vrijwilligers op een hoog niveau te brengen

Wij bieden
Dde mogelijkheid om maatschappelijk actief te zijn en samen met de collega-bestuurders de voorwaarden scheppen om de vrijwilligers in onze afdeling steeds beter te laten presteren. Een uitdagende functie voor iemand die graag in teamverband wil werken.
Wij bieden passende opleiding- en trainingsprogramma's, ook voor deze functie.


 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
6
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
x
x
Dinsdag
x
x
x
Woensdag
x
x
x
Donderdag
x
x
x
Vrijdag
x
x
x
 
 
Organisatie
Humanitas
Beschrijving
Humanitas is er voor mensen die ongeacht politieke visie, geloof, inkomen of levenssituatie het even niet in hun eentje redden. Zij vinden steun in onze projecten.
Locatie(s)
Beverwijk
Heemskerk
Locatie info
Velsen Noord
 
Uitgeest
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail