Voorzitter Clientenraad
Vacature id:1583

Voorzitter Clientenraad
Heeft u affiniteit met de zorg- en welzijnssector? Wilt u zich inzetten voor de belangen van de cliënten van MEE & de Wering? Wilt u meedenken over het beleid van onze organisatie? Dan is deelname aan de cliëntenraad als voorzitter wellicht iets voor u!

Omschrijving
De cliëntenraad van MEE & de Wering is op zoek naar een betrokken persoon die de functie van voorzitter wil vervullen. Een in de zes weken vindt er een vergadering plaats in het regiokantoor in Alkmaar. De voorzitter leidt deze vergadering en vormt samen met de secretaris het Dagelijks Bestuur.

Wij vragen
Van de voorzitter wordt verwacht dat hij/zij hart heeft voor de zorg- en welzijnssector. In staat is vergaderingen te leiden en daarbij zorg te dragen dat ieder lid van de cliëntenraad een gelijke stem krijgt. De cliëntenraad vertegenwoordigt de belangen van de cliënten van MEE & de Wering. Een volledige profielschets voor een lid van de cliëntenraad is te vinden op www.meenwh.nl/clientenraad

Wij bieden
De cliëntenraad van MEE & de Wering adviseert de raad van bestuur gevraagd en ongevraagd over het gevoerde en te voeren beleid. De cliëntenraad bestaat uit leden die betrokken zijn bij de organisatie en zich willen inzetten voor de cliënten van MEE & de Wering. De cliëntenraad wordt daarbij professioneel ondersteund.

De cliëntenraad komt acht keer per jaar bijeen in het regiokantoor in Alkmaar. Er is een reis en onkostenvergoeding.


 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
 
 
Organisatie
MEE & de Wering
Beschrijving
Organisatie voor kwetsbare mensen
Locatie(s)
** Overig
Locatie info
Hoofdkantoor Alkmaar
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail