vrijwilliger in de speeltuin
Vacature id:1585

vrijwilliger in de speeltuin
help mee om de speeltuin een fijne plek te houden voor kinderen en hun ouders.

Omschrijving
Helpen bij verschillende werkzaamheden in de speeltuin.

Wij vragen
Iemand die het leuk vindt om buiten bezig te zijn.Wij bieden
Lekker buiten bezig zijn bij een gemotiveerde vrijwilligersgroep.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg 's middags
 
 
Organisatie
Speeltuin Kindervreugd
Beschrijving
Speeltuin Kindervreugd waar spelen nog echt mogelijk is,
Waar de kinderen geen last hebben van razende auto's waar u als ouder een heerlijke middag met uw kind kunt beleven.
Een speeltuin waar van alles te vinden is zoals: schommels, een boot, een zandbak
(scheppen, harken, emmers zijn aanwezig), twee torens met het kruipnet er tussen en een grote suisbuis, de wip, een mosterdpot, een klimrek, een heuvel, het Tollewiel (een wip/schommel toestel), een combinatie speeltoestel voor de kleintjes (hier zijn twee glijbanen, een helling, een kruipbuis, twee uitkijkposten,een winkeltje, een brandweerstang en een zandbuis).
Er is ook een apart gedeelte voor de peuters, zo zijn ze goed in de gaten te houden.
Iedereen mag spelen in speeltuin Kindervreugd van heel klein tot dat de kinderen zich zelf te groot vinden (ze kunnen dan altijd nog gebruik maken van het voetbalveld naast de speeltuin). Kinderen tot zes (6) jaar dienen onder begeleiding van een ouder te zijn. Die hoeft zich dan niet te vervelen want u kunt plaats nemen op ons terras of op één van de vele bankjes die in de speeltuin staan. Op het terras kunt u een consumptie kopen tegen een geringe prijs.
Er is altijd een toezichthoud(st)er aanwezig die het spelen in de speeltuin kritisch in de gaten houdt en zo nodig ook de kinderen wijst op het onveilige spelen waar ze mee bezig zijn, want spelen is leuk maar het moet wel veilig gebeuren. De speeltuin wordt bijgehouden door een klein groepje enthousiaste vrijwilligers die de veiligheid van de kinderen hoog in het vaandel hebben staan. Omdat het onderhoud van de speeltuin een hoop kost is spelen in de speeltuin niet voor niets maar is bijna voor niets.

Dus kom eens kijken in speeltuin KINDERVREUGD gelegen aan de Huiderlaan te Beverwijk ( de ingang is achter de flat aan de Wilgenhoflaan ).
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail