Gastheren/gastvrouwen Historisch Informatie Centrum (HIC)
Vacature id:1587

Gastheren/gastvrouwen Historisch Informatie Centrum (HIC)
Gastheren en gastvrouwen, die ook geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Beverwijk.

Omschrijving
Het ontvangen van de bezoekers, het schenken van koffie en thee, het assisteren in de bibliotheek en de verkoop van boeken. De werkzaamheden worden verricht op woensdag van 14.00 tot 17.00 uur en donderdag van 19.30 tot 23.00 uur.

Wij vragen
Enthousiaste vrouwen en mannen met enige ervaring met de werkzaamheden en affiniteit met de geschiedenis van Midden-Kennemerland.

Wij bieden
Afwisselend werk in een gemotiveerd team van vrijwilligers. Een gemoedelijke en flexibele (werk)sfeer. Veel ruimte voor eigen initiatief.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Woensdag
x
Donderdag
x
 
 
Organisatie
Historisch Genootschap Midden-Kennemerland
Beschrijving
Een vereniging opgericht op 2 oktober 1930. Zij telt bijna 850 leden.Zij zet zich in om de lokale geschiedenis van Midden-Kennemerland in het algemeen en die van Beverwijk in het bijzonder onder de aandacht te brengen en levend te houden. Ze doet dat door de uitgifte van publicaties in eigen beheer, zoals boeken, ledenbulletins en nieuwsbrieven. Ook worden lezingen gehouden en excursies georganiseerd. Op de inloopmiddagen en -avonden kunnen de bezoekers de uitgebreide bibliotheek in het historisch informatie centrum raadplegen. In werkgroepen houden vrijwilligers zich bezig met paleografie, gemeentelijke monumenten en de beeldbank.
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail