Secretaris van het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland
Vacature id:1589

Secretaris van het Historisch Genootschap Midden-Kennemerland
In april 2017 wil onze huidige secretaris na 20 jaar graag zijn vulpen neerleggen. Wij zouden graag kennis maken met kandidaten voor deze belangrijke bestuursfunctie.

Omschrijving
Zijn of haar taken zijn:
- brieven en andere stukken schrijven namens de vereniging;
- archiveren van ontvangen brieven en bewaren van de afschriften van verzonden brieven;
- verslagen en notulen maken en archiveren van de diverse vergaderingen;
- bijhouden van de ledenlijst; deze taak kan hij of zij delegeren.

Wij vragen
De persoon naar wie wij op zoek zijn beschikt over een goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, heeft bestuurlijke ervaring en een grote affiniteit met de geschiedenis van Midden-Kennemerland en Beverwijk in het bijzonder. Verder is hij of zij bekend met de software Word en Excel.

Wij bieden
Een boeiende en interessante functie in een team van gemotiveerde en betrokken vrijwilligers. Ongedwongen (werk)sfeer en veel ruimte voor eigen initiatieven.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
Donderdag
x
 
 
Organisatie
Historisch Genootschap Midden-Kennemerland
Beschrijving
Een vereniging opgericht op 2 oktober 1930. Zij telt bijna 850 leden.Zij zet zich in om de lokale geschiedenis van Midden-Kennemerland in het algemeen en die van Beverwijk in het bijzonder onder de aandacht te brengen en levend te houden. Ze doet dat door de uitgifte van publicaties in eigen beheer, zoals boeken, ledenbulletins en nieuwsbrieven. Ook worden lezingen gehouden en excursies georganiseerd. Op de inloopmiddagen en -avonden kunnen de bezoekers de uitgebreide bibliotheek in het historisch informatie centrum raadplegen. In werkgroepen houden vrijwilligers zich bezig met paleografie, gemeentelijke monumenten en de beeldbank.
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail