DISCO OPBOUWEN (EN OPRUIMEN) EN SAMEN DANSEN.
Vacature id:1617

DISCO OPBOUWEN (EN OPRUIMEN) EN SAMEN DANSEN.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons en de andere vrijwilligers kunnen helpen. Bij de techniek en vooral bij het dansen!!!

Omschrijving
Een keer in de maand op zaterdagavond hebben wij, cliƫnten van de woonwijk Harteheem, DISCO. Het is echt ons avondje uit!
Vrijwilligers van de techniek bouwen de Disco op, de geluidsinstallatie en de lampen. De zaal wordt verder ingericht als dat klaar is.
Verder zijn zij van het plaatjes draaien. Andere vrijwilligers zorgen dat de koffie, thee, limonade en leverworst klaar staat. Dan komen ze ons ophalen en gaat het feest beginnen! Ze nemen ons mee de dansvloer op en leven zich met het dansen net zo uit als wij.
Als alles is opgeruimd en wij weer naar huis gebracht, is er tijd voor de vrijwilligers om nog even gezellig wat na te drinken.


Wij vragen
Vrijwilligers die het leuk vinden om op zaterdagavond 1 x per maand, met mensen met een beperking (met en zonder rolstoel) te dansen op o.a. Nederlandstalige muziek.
De tijd is van 18.30- 20.30 uur.

Wij bieden
Wat bieden wij?
Bij de Hartekamp Groep kost vrijwilligerswerk u niets; de reis- en onkosten voor en tijdens het vrijwilligerswerk worden vergoed. Ook de onkosten voor de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag worden vergoed.
Als vrijwilliger krijgt u achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene(n) die u gaat bezoeken. Uiteraard zorgen wij dat u goed wordt begeleid en ingewerkt door een gespecialiseerde en deskundige medewerker.
Wij stellen een overeenkomst met u op waarin onze rechten en plichten naar vrijwilligers zijn opgenomen. Ook staat hierin waar we bij u op rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd tijdens uw werk bij de Hartekamp Groep. 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
3
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Zaterdag
x
 
 
Organisatie
De Hartekamp Groep regio IJmond
Beschrijving
De Hartekampgroep, Regio IJmond, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Regio Kennemerland.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Cirkel in Woonwijk Harteheem
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail