WANDELEN OP DE DINSDAGMIDDAG
Vacature id:1618

WANDELEN OP DE DINSDAGMIDDAG
Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor mensen met een meervoudige beperking voor in de zaal, of om te wandelen of als begeleider op de bus. Je mag kiezen wat je leuk vindt om te doen.

Omschrijving
Wie wil met ons wandelen of op de bus mee rijden? Dinsdagmiddag 14.30 - 16 uur
De snoezel en speelsoos is een club voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking. Er is een groep gezellige vrijwilligers die deze mensen aandacht geeft.
De deelnemers verblijven in de sportzaal waar allerlei spelmateriaal staat, ze kunnen lekker relaxen op het luchtkussen, een spelletje doen, luisteren naar muziek of in de ballenbak.
Ook gaan we tijdens dit uur met een aantal deelnemers wandelen in de omgeving. En we rijden met een bus een mooie tocht naar bijvoorbeeld IJmuiden.
Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers voor in de zaal, of om te wandelen of als begeleider op de bus. Je mag kiezen wat je leuk vindt om te doen.Wij vragen
Wij zoeken nog enthousiaste vrijwilligers voor in de zaal, of om te wandelen of als begeleider op de bus. Je mag kiezen wat je leuk vindt om te doen.
Je komt te werken in een gemengd team van leuke lieve enthousiaste vrijwilligers die je met open armen zal ontvangen. Met de vrijwilligers drinken we vooraf altijd een kopje koffie/thee en na afloop drinken we altijd een drankje in de foyer.
Dinsdag 14.30 – 16.00 uur in de Sportzaal van Harteheem

Wij bieden
Als vrijwilliger krijgt u achtergrond informatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene die u gaat bezoeken.
Wij maken gebruik van een overeenkomst waarin onze rechten en plichten naar vrijwilligers zijn opgenomen, maar ook waar we bij u op rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd.
Verder krijgt u een feestavond en een kerstpakket aangeboden.
Gezellige nazit na afloop met de vrijwilligers


 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
 
 
Organisatie
De Hartekamp Groep regio IJmond
Beschrijving
De Hartekampgroep, Regio IJmond, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Regio Kennemerland.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Dagcentrum in woonwijk Harteheem
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail