SPEEL-O-THEEK met SPECIAAL SPEELGOED RUNNEN
Vacature id:1619

SPEEL-O-THEEK met SPECIAAL SPEELGOED RUNNEN
SPEEL-O-THEEK MET SPECIAAL SPEELGOED SAMEN MET VRIJWILLIGERS EN MENSEN MET EEN BEPERKING RUNNEN

Omschrijving
Bent u de nieuwe vrijwilliger die we zoeken? Die samen de Speel-o-theek in de woonwijk Harteheem verder wil ontwikkelen? De coördinator Speel-o-theek Hartekampgroep en onze beroepskracht dagbesteding ondersteunt daarbij.
Wij zijn een groep cliënten die, met ondersteuning, speelgoed wegbrengt en ophaalt. Ook doen wij kleine werkzaamheden in de Speel-o-theek. Het wordt steeds meer onze werkplek!
Maar er zijn werkzaamheden die hard nodig zijn en die wij en onze beroepskracht niet kunnen doen. Daarvoor zijn we op zoek naar u!
Zoals het invoeren van de gegevens en foto's van het speelgoed voor de website. U werkt samen met een andere vrijwilliger en geeft ons cliënten opdrachten, die u samen met de beroepskracht voor ons verzint. Wij zullen u, waar we kunnen, helpen.


Wij vragen
Vindt u het leuk om op de computer te werken met AURA WEB, speelgoed in en uit te voeren, de catalogus verder op te bouwen en de Speel-o-theek verder te ontwikkelen? En leuk om met ons cliënten samen te werken? DAN zijn we op zoek naar u. Wij hebben voor maandag, dinsdag en vrijdag ochtend nog vrijwilligers nodig! Met één ochtend per week zijn we al heel blij
Openingstijden van de Speel-o-theek zijn van 10.00-12.00 uurWij bieden
Wat bieden wij?
Bij de Hartekamp Groep kost vrijwilligerswerk u niets; de reis- en onkosten voor en tijdens het vrijwilligerswerk worden vergoed. Ook de onkosten voor de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag worden vergoed.
Als vrijwilliger krijgt u achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene(n) die u gaat bezoeken. Uiteraard zorgen wij dat u goed wordt begeleid en ingewerkt door een gespecialiseerde en deskundige medewerker.
Wij stellen een overeenkomst met u op waarin onze rechten en plichten naar vrijwilligers zijn opgenomen. Ook staat hierin waar we bij u op rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd tijdens uw werk bij de Hartekamp Groep. 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
Dinsdag
x
Vrijdag
x
 
 
Organisatie
De Hartekamp Groep regio IJmond
Beschrijving
De Hartekampgroep, Regio IJmond, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Regio Kennemerland.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Cirkel Harteheem, Speel-o-theek
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail