Vrijwilliger die wil biljarten
Vacature id:1649

Vrijwilliger die wil biljarten
Vind je het leuk om te biljarten en wil je daarbij iemand dit plezier ook gunnen, dan zijn wij naar je op zoek. Een van de bewoners heeft je gezelschap nodig.

Omschrijving
De vrijwilliger komt één of meerdere keren per week naar één van de woningen om met iemand te biljarten. Gezelligheid staat hierbij voorop, het resultaat is van onder geschikt belang.
Je zorgt als vrijwilliger dat de bewoner met respect behandeld wordt en gunt hem het plezier van het biljarten. Het tijdstip wordt door de vrijwilliger in overleg met de bewoner vast gesteld. Een praatje, kopje koffie of iets anders hoort hierbij.

Wij vragen
Iemand die het leuk vindt om te biljarten en daarbij dit wil spelen met iemand die aandacht en gezelschap nodig heeft.
Iemand die één keer per week in staat is om naar de Reigershoeve te komen.
Iemand die respect en het geduld heeft om met mensen met dementie om te gaan. Ervaring hiermee is niet noodzakeleijk

Wij bieden
Wij bieden in een ongedwongen sfeer gezelschap met anderen.
De mogelijkheid zelf tijdstip te bepalen waarop de activiteit plaats vindt.
Ondersteuning door medewerkers.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Reigershoeve
Beschrijving
Op woonzorgboerderij de Reigershoeve wonen mensen met dementie en komen thuis wonende mensen met dementie, voor Dagopvang. De Reigershoeve wil mensen met dementie en hun omgeving buitengewone zorg bieden. De gewoontes en behoeftes van de individuele bewoner zijn hierbij het uitgangspunt. Bewoners worden gerespecteerd om wie zij zijn. We proberen bewoners en de deelnemers aan de dagopvang een zinvolle dagbesteding te bieden door het leven op de boerderij. Op het grote terrein bevindt zich een tuin met planten- en bloemenperken, een boomgaard, een moestuin, verhoogde plantenbakken, een plantenkas en een nog te realiseren beweegtuin. Daarnaast zijn er allerhande boerderijdieren. (minivarkens, dwergbokjes, schapen, kippen, eenden, konijnen) De verzorging voor de dieren is hoofdzakelijk in handen van vrijwilligers.
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail