Actief Maatje Gezocht
Vacature id:1652

Functie: SAMEN KOKEN, NAAR STRAND , BOS of PRETPARK

Omschrijving
Ik ben een vrouw van 36. En wil graag samen met een andere vrouw wandelen of fietsen. Leeftijd maakt niet(?) uit. Ik denk daarbij aan het strand, de duinen of het bos. Wandelen en fietsen vind ik leuk en kan ik goed.
Het zou leuk zijn als we ook af en toe een keer samen een pretpark kunnen bezoeken of een ander dagje uit.


Wij vragen
Ik kan vrij goed zelf koken, maar vind het gezellig om dat af en toe samen met iemand te doen. Nieuwe recepten uitproberen lijkt me vooral leuk.
Ik zoek een vrijwilliger die mij ondersteund waar ik dat nodig heb.

Wij bieden
Bij de Hartekamp Groep kost vrijwilligerswerk u niets; de reis- en onkosten voor en tijdens het vrijwilligerswerk worden vergoed. Ook de onkosten voor de aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag worden vergoed.
Als vrijwilliger krijgt u achtergrondinformatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene(n) die u gaat bezoeken. Uiteraard zorgen wij dat u goed wordt begeleid en ingewerkt door een gespecialiseerde en deskundige medewerker.
Wij stellen een overeenkomst met u op waarin onze rechten en plichten naar vrijwilligers zijn opgenomen. Ook staat hierin waar we bij u op rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd tijdens uw werk bij de Hartekamp Groep.


 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
De Hartekamp Groep regio IJmond
Beschrijving
De Hartekampgroep, Regio IJmond, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Regio Kennemerland.
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail