Gastvrouw/gastheer
Vacature id:1668

Enthousiaste gastvrouw of gastheer gezocht

Omschrijving
Voor de dinsdagavond is de HKH op zoek naar een nieuwe gastvrouw of gastheer. Het woord zegt het al: de bezoekers van de HKH op die avond tussen 19.00 uur en 21.00 uur gastvrij ontvangen.
Je opent en sluit die avond het historisch huis van de HKH aan de Kerklaan. Je zet koffie en thee. Je bent het aanspreekpunt voor de mensen die binnenkomen en gesprekspartner aan tafel.
En aan het eind van de avond rond 21.00 uur zorg je dat de ruimte opgeruimd en afgesloten achter gelaten wordt.

Natuurlijk zullen we je van de belangrijkste zaken van de HKH op de hoogte brengen, zodat je ook de eerste antwoorden kunt geven en zo nodig doorverwijzen als er mensen met vragen komen.Wij vragen
Een enthousiaste vrijwilliger die graag mensen van allerlei slag van dienst wil zijn en intermediair is tussen de werkgroepleden en de bezoekers.

Wij bieden
Het contact met andere mensen en het werken in een historische omgeving

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
 
 
Organisatie
Historische Kring Heemskerk
Beschrijving
In 2013 vierde de Historische Kring Heemskerk (HKH) het 25-jarig bestaan. Door de jaren heen heeft de HKH zich bezig gehouden met de historie van Heemskerk in de breedste zin van het woord. Van de archeologisch oudste sporen (een vuurstenen werktuigje, tussen de 11.000 en 65.000 jaar oud) tot aan gisteren. Dit heeft geleid tot de uitgave van inmiddels 57 exemplaren van het verenigingsblad "De Heemskring" en diverse boeken over de geschiedenis van Heemskerk, wandel- en fietskaarten van Heemskerk en heel veel genealogisch materiaal, foto's van Heemskerk, filmmateriaal en kaartmateriaal. Een uitgebreide HKH-bibliotheek met Heemskerk als middelpunt en een collectie gebruiksvoorwerpen betreffende Heemskerk complementeren het geheel aan informatie.
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Kerklaan 1 2hoog te Heemskerk
 
Gebouw van de voormalige muziekschool
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail