activiteiten vrijwilliger
Vacature id:1670

activiteiten vrijwilliger
Kunt u het leven van onze bewoners glans geven met uw aandacht en activiteiten?

Omschrijving
Afdeling Kraanvogel is een psychogeriatrische afdeling met cliënten die een vergevorderd stadium van dementie hebben. Op deze afdeling wonen 8 cliënten. 1 cliënt is erg prikkelgevoelig en verblijft het liefst op haar eigen kamer. Andere cliënten maken gebruik van de gezamenlijke woonkamer. Daar wordt ook gegeten. Je doet kleine activiteiten met de cliënten zoals: een spelletje, een bak-activiteit, een balspel, een creatieve activiteit, een bewegingsactiviteit of bij mooi weer een stukje wandelen. Een aantal keer per jaar willen wij met een aantal cliënten wat leuks doen, zoals naar de markt gaan. U gaat dan als begeleiding mee. Heeft u zelf leuke ideeën voor een activiteit, dan mag u dit altijd voorstellen aan de medewerkers.

Wij vragen
Wij zoeken een betrouwbare vrijwilliger met affiniteit met de doelgroep.
U bent geduldig met de bewoners. U heeft basiskennis van het ziektebeeld alzheimer en begrip voor het gedrag dat daaruit voort komt. U beheerst de Nederlandse taal. U ziet er verzorgd uit.

Wij bieden
ViVa!Zorggroep heeft een vastgesteld vrijwilligersbeleid met daarin alle rechten en plichten die bij het vrijwilligersbeleid horen. Vrijwilligers worden begeleid en zijn verzekerd. Daarnaast biedt ViVa!Zorggroep jaarlijks een vrijwilligers-bedankdag, attenties, deskundigheidsbevordering en krijgen de vrijwilligers een gratis abonnement op onze ledenservice en op ons huisblad. de Via ViVa. U bent onderdeel van een gezellig team van medewerkers en vrijwilligers.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
Vrijdag
x
 
 
Organisatie
Verpleeghuis Waterrijck
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail