Technische ondersteuning gevraagd voor de technisch medewerker
Vacature id:1691

Technische ondersteuning gevraagd voor de technisch medewerker
Heeft u twee rechterhanden en een timmermansoog? Welschap zoekt door de weeks hulp bij klussen die meer dan 1 paar handen vereisen.

Omschrijving
U helpt bij het klussen en kunt door uw deskundigheid en verstand van zaken bijdragen aan de veiligheid en snelheid van het oplossen van een klus-probleem. Dat kan zijn het repareren van een keukenkastje of een kapotte vaatwasser afkoppelen, tot het bouwen van een schuurtje voor buitenspeelmateriaal. U deelt de verantwoordelijkheid en doet het werk samen. Op de locaties werkt u aan de klus, dus u komt telkens op een andere plek: een kinderdagverblijf, of het buurtcentrum of bij een peuterspeelzaal. Lekkere koffie of thee, blije gezichten als een klus is geklaard, gezellige collega┬┤s.

Wij vragen
Bent u iemand met enige technische achtergrond? U kunt gereedschap gebruiken waar het voor is, weet wat het verschil is tussen een plaat multiplex en een plank hardhout en u kunt de technisch medewerker de helpende hand bieden bij het klussen.

Wij bieden
U vormt samen met de technisch medewerker een koppel. u deelt de verantwoordelijkheid en doet het werk samen. Op de locaties werkt u aan de klus, dus u komt telkens op een andere plek: een kinderdagverblijf, of het buurtcentrum of bij een peuterspeelzaal. Lekkere koffie of thee, blije gezichten als een klus is geklaard, gezellige collega┬┤s.

NB. U dient een VOG aan te vragen, Welschap betaalt de kosten hiervoor.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Welschap Welzijn en Kinderopvang
Beschrijving
Welzijns organisatie
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail