Gezellig contact en hulp bij het lezen van post voor een chinese dame
Vacature id:1696

Een gezellige, enthousiaste, spraakgrage dame is op zoek naar een vrijwilliger voor een gezellig contact, gezien ze momenteel vaak alleen is vanwege een erg klein netwerk. Verder wil ze ook wat hulp bij het lezen van post dat ze binnen krijgt.

Omschrijving
Een gezellige, enthousiaste, spraakgrage dame is op zoek naar een vrijwilliger voor een gezellig contact, gezien ze momenteel vaak alleen is vanwege een erg klein netwerk. Verder wil ze ook wat hulp bij het lezen van post dat ze binnen krijgt. Mevrouw is van Chinese afkomst en kan zich duidelijk maken met matig Nederlandse taal. Echter de Nederlandse taal lezen vind ze erg moeilijk.. Ziet u eens in de week een momentje om even met haar een gezellige babbel te maken en de post door te nemen?

Wij vragen
Een enthousiaste vrijwilliger. Er zijn geen restricties in leeftijd of geslacht.

Wij bieden
Tijdens dit vrijwilligerswerk bouwt u contact op met de klant en leert u de persoon kennen. Het is een mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen in het contact met mensen. Wij bieden een stagevergoeding aan van 2 euro per uur, met een maximum van 7 euro per dag.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
STG Vrijwilligershulp en mantelzorg
Beschrijving
STG biedt met vrijwilligers hulp en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking.
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail