vrijwilliger bij de woensdagsavondsoos
Vacature id:181

vrijwilliger bij de woensdagsavondsoos
Heeft u 2 uurtjes tijd over op woensdagavond?

Omschrijving
Wij kijken altijd weer uit naar woensdagavond. Dan hebben wij onze eigen SOOS. We kunnen daar allerlei activiteiten doen, gewoon die waar we op dat moment zin in hebben.
We kunnen er dansen, sjoelen, kleuren, spelletjes doen, achter de computer in het internetcafe, Bassie en Adriaan kijken, wat lekkers halen bij de bar of gewoon muziek luisteren.
Maar het allerbelangrijkste zijn voor ons de vrijwilligers. We vinden het zo gezellig met hen en door de jaren heen hebben we ze goed leren kennen.
We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die samen met ons spelletjes willen doen of gewoon een goed gesprek willen voeren. We kunnen u garanderen dat het een ontzettend gezellige avond is, waar uiteraard koffie en thee is. Na afloop praat u met de andere vrijwilligers nog even na en drinkt een drankje.
MAAR omdat de groep vrijwilligers niet groot genoeg is, en wij gek zijn op veel individuele aandacht, zijn we op zoek naar nog meer mensen die ons willen ondersteunen.


Wij vragen
iemand die affiniteit heeft met de doelgroep

Wij bieden
Vrijwilligerswerk kost de vrijwilliger niets, reis en onkosten voor en tijdens het vrijwilligerswerk worden vergoed.
Als vrijwilliger krijgt u achtergrond informatie over mensen met een verstandelijke beperking en specifiek over degene die u gaat bezoeken.
Wij maken gebruik van een overeenkomst waarin onze rechten en plichten naar vrijwilligers zijn opgenomen, maar ook waar we bij u op rekenen. U bent als vrijwilliger verzekerd.
Verder krijgt u een feestavond en een kerstpakket aangeboden. Er is een mogelijkheid tot scholing 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
1,25
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Woensdag
x
 
 
Organisatie
De Hartekamp Groep regio IJmond
Beschrijving
De Hartekampgroep, Regio IJmond, ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in Regio Kennemerland.
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail