Nieuwsredacteur Radio Beverwijk
Vacature id:372

Nieuwsredacteur Radio Beverwijk
Omschrijving
Voor het samenstellen van ons dagelijkse actualiteitenprogramma zijn wij op zoek naar een nieuwsredacteur. De nieuwsredacteur volgt dagelijks het lokale nieuws en stelt op basis van persberichten, inkomende e-mails met tips, persoonlijk contact met diverse instanties en eigen nieuwsgaring het actualiteitenprogramma samen op basis van een aantal vaste richtlijnen. Daarnaast draagt de nieuwsredacteur de beschikbare informatie over aan de presentatoren en technici van het programma, zodat zij er direct mee aan de slag kunnen gaan. Een dag later archiveert de nieuwsredacteur de documenten van de afgelopen uitzending.

Wij vragen
Als nieuwsredacteur ben je verantwoordelijk voor de inhoud van onze nieuwsprogramma's. Je bent dus altijd goed op de hoogte van wat er speelt in de gemeente Beverwijk en je bent in staat om het nieuws op een neutrale wijze te bekijken en te verwerken in onze programma's. Je hanteert de basisregels van de journalistiek en je beheerst de Nederlandse taal perfect in woord en geschrift. Je werkt zorgvuldig en overzichtelijk en je bent in staat zelfstandig nieuws te schrijven of te herschrijven voor onze presentatoren.

Wij bieden
Radio Beverwijk is de publieke lokale media-instelling van de gemeente Beverwijk. Wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie met een professioneel karakter. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze programma's en kunnen dit uitsluitend bewerkstelligen met goede, gemotiveerde vrijwilligers. Zij komen terecht in een gestructureerd, flexibel werkend team met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
15
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Maandag
x
Dinsdag
x
Woensdag
x
Donderdag
x
Vrijdag
x
 
 
Organisatie
Radio Beverwijk
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail