Gastvrouw/ -heer in onze huiskamerprojecten
Vacature id:604

Gastvrouw/ -heer in onze huiskamerprojecten
Extra aandacht geven aan dementerende ouderen is heel waardevol.

Omschrijving
In onze huiskamerprojecten komen bewoners die door hun ziektebeeld beperkt zijn in hun handelen. Door de dementie raken de ouderen hun dagstructuur kwijt. Essentieel voor deze groep is het contact met anderen, actief bezig zijn en natuurlijk gezelligheid. Samen met onze medewerker zorgt u voor het ontbijt, de koffie en de thee, lunch en de warme maaltijd. Ook ondersteunt u bij de verschillende activiteiten en schenkt u persoonlijk aandacht aan de bewoners. Wij hebben de dag in verschillende blokken verdeeld zodat u ook een deel van de dag kunt invullen. Vooral bij de warme avond maaltijd zijn extra handen welkom en is het gezellig als u een hapje mee-eet.

Wij vragen
Lieve, enthousiaste vrijwilligers die het fijn vinden om met ouderen om te gaan die (beginnend) dementerend zijn. Affiniteit, betrokkenheid, begrip en geduld zijn eigenschappen die goed van pas komen, evenals het goed verstaanbaar nederlands kunnen spreken. Daarbij vragen wij je wekelijks inzetbaar te zijn op een deel van de ochtend of de middag tussen 8.30-20.00uur.

Wij bieden
Vrijwilligerswerk waarmee u onze ouderen blij kunt maken.
Wij regelen voor u:
- begeleiding
- verzekering
- lidmaatschap SenZ
- vrijwilligersactiviteiten
- vrijwilligersattenties
- ons huisblad " Via ViVa!"

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Viva! Elsanta / WZC Lommerlust/ Breepeper
Beschrijving
Zowel ViVa!Elsanta, Lommerlust als de BreePeper zijn woonvormen voor ouderen die zorg nodig hebben. Zij zijn onderdeel van ViVa!Zorggroep.
Locatie(s)
Beverwijk
Locatie info
WZC Lommerlust of ViVa! Elsanta, (vlakbij AH op de Wijkerbaan)
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail