Gastheer en gastvrouw voor inloopgelegenheid Koffie Plus.
Vacature id:702

Gastheer en gastvrouw voor inloopgelegenheid Koffie Plus.
Omschrijving
In verband met uitbreiding zoeken wij nieuwe vrijwilligers ter ondersteuning van de activiteitenbegeleider. Met name ouderen komen in Ontmoetingscentrum de Stut voor gezelligheid en aanspraak. Tijdens het drinken van een kopje koffie komen verhalen los en wordt er een gezamenlijke activiteit opgepakt. Tussen de middag wordt er gezamenlijk een lunch bereid. Van de bezoekers zelf wordt ook een actieve bijdrage gevraagd.

Wij vragen
Met name voor de vrijdaggroep zoeken wij mannen en vrouwen die activerend kunnen begeleiden en goed kunnen luisteren. Rust uitstralen en affiniteit hebben met de kwetsbare medemens. Die twee tot vier uur per week willen vrijmaken. Zelf de handen uit de mouwen steken hoort daar bij. Een activiteitenbegeleider stuurt de groep aan.

Wij bieden
Een uitdagende werkplek met leuke collega's en cliƫnten. Het streven is om iedere gastvrouw of -heer 1 dagdeel per week in te roosteren. De beroepskracht draagt de eindverantwoordelijkheid. Mogelijkheid tot deskundigheidsbevordering is aanwezig.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
4
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Vrijdag
x
x
 
 
Organisatie
Stichting Ontmoetingscentrum De Stut
Beschrijving
Centrum voor en door de bezoekers zelf. Het gehele jaar bruisend van cursussen en activiteiten. Goede sfeer en gastvrijheid staan voorop.
Locatie(s)
Heemskerk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail