Presentator / Interviewer Radio Beverwijk
Vacature id:80

Presentator / Interviewer Radio Beverwijk
Omschrijving
Voor onze actualiteitenprogramma's is Radio Beverwijk op zoek naar nieuwe presentatoren. Deze taak omvat het zelfstandig of in teamverband presenteren van een actualiteitenprogramma, waarin de verschillende elementen op aantrekkelijke en vlotte wijze aan elkaar worden gepraat. De presentator kondigt onderwerpen aan, introduceert studiogasten en/of telefonische gasten bij de luisteraars, leest nieuwsberichten voor en neemt interviews af. Na begeleiding door een ervaren presentator gaat de nieuwe presentator aan de slag op een vaste dag in de week. Daarbij werkt de presentator nauw samen met eventuele mede-presentatoren en met de technicus van dienst.

Wij vragen
Als presentator ben je voor de luisteraars de centrale figuur in het radioprogramma. Je weet je uitstekend uit te drukken in de Nederlandse taal en beheerst tenminste de basiskennis van de Engelse, Franse en Duitse taal. Je hebt een zeer brede belangstelling en je weet goed wat er speelt in de regio. Over vrijwel alle onderwerpen weet jij mee te praten, zonder daarbij stelling te nemen of een mening uit te dragen. Je bent nieuwsgierig en je kunt goed improviseren, je beschikt over enig acteertalent en je hebt vanzelfsprekend een prettig in het gehoor liggende stem. Met name mensen die inmiddels met (vervroegd) pensioen zijn en een hogere opleiding hebben genoten moedigen wij aan om te reageren op deze vacature.

Wij bieden
Radio Beverwijk is de publieke lokale media-instelling van de gemeente Beverwijk. Wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie met een professioneel karakter. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze programma's en kunnen dit uitsluitend bewerkstelligen met goede, gemotiveerde vrijwilligers. Zij komen terecht in een gestructureerd, flexibel werkend team met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Radio Beverwijk
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail