Verslaggever Radio Beverwijk
Vacature id:81

Verslaggever Radio Beverwijk
Omschrijving
Voor het leveren van bijdragen aan diverse programma's is Radio Beverwijk op zoek naar verslaggevers. Een verslaggever werkt soms met een recorder, waarmee opnames worden gemaakt die vervolgens uitzendklaar gemonteerd moeten worden. In andere situaties wordt gewerkt met een microfoon, waarmee de verslaggever rechtstreeks op zender te horen is. In alle gevallen geldt dat de verslaggever ervoor moet zorgen dat de luisteraar een goed beeld krijgt van hetgeen zich afspeelt in de gemeente. De verslaggever moet dus zeer beeldend kunnen vertellen, maar tegelijk in korte kernzinnen een situatie kunnen samenvatten. Indien het een opname betreft dient de verslaggever zelf zijn eigen reportage te monteren en te voorzien van een begeleidende intro-tekst voor de presentator.

Wij vragen
Als verslaggever ben je namens Radio Beverwijk onderweg om verslag te doen van gebeurtenissen in de gemeente Beverwijk. Je bent niet verlegen uitgevallen en je hebt een representatief voorkomen. Je kunt goed met mensen van alle niveaus communiceren en je ben nieuwsgierig van aard. Je weet mensen op hun gemak te stellen en je weet ze door het stellen van de juiste vragen hun verhaal te laten doen. Je hebt voldoende journalistieke kennis in huis om te weten wat nieuws is en om met elk onderwerp aan de slag te kunnen gaan.

Wij bieden
Radio Beverwijk is de publieke lokale media-instelling van de gemeente Beverwijk. Wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie met een professioneel karakter. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze programma's en kunnen dit uitsluitend bewerkstelligen met goede, gemotiveerde vrijwilligers. Zij komen terecht in een gestructureerd, flexibel werkend team met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Radio Beverwijk
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail