Webredacteur Radio Beverwijk
Vacature id:82

Webredacteur Radio Beverwijk
Omschrijving
Voor het beheren van de nieuwspagina's op onze website zijn wij op zoek naar een webredacteur. Met behulp van een hiervoor ingerichte webapplicatie maakt de webredacteur nieuwsberichten die automatisch worden geplaatst op de website. De berichten zijn vanzelfsprekend foutloos geschreven en worden opgemaakt volgens de basisregels van de journalistiek. De webredacteur krijgt informatie per mail aangeleverd, maar gaat ook zelf actief op zoek naar informatie. Deze vrijwilligerstaak kan zowel in onze studio als thuis worden uitgeoefend, een computer met toegang tot het internet is bij thuiswerken wel vereist.

Wij vragen
Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor het beheren van de nieuwspagina's. Alles wat zich in en rond de gemeente Beverwijk afspeelt kan interessant zijn voor plaatsing. Je hebt een neus voor lokaal nieuws, je bent bent goed op de hoogte van de lokale samenleving en je weet de jou ter beschikking staande informatie snel en volgens een vaste formule om te zetten naar begrijpelijke taal. Het schrijven van berichten is je lust en je leven.

Wij bieden
Radio Beverwijk is de publieke lokale media-instelling van de gemeente Beverwijk. Wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie met een professioneel karakter. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze programma's en kunnen dit uitsluitend bewerkstelligen met goede, gemotiveerde vrijwilligers. Zij komen terecht in een gestructureerd, flexibel werkend team met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Radio Beverwijk
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail