Programmatechnicus Radio Beverwijk
Vacature id:83

Programmatechnicus Radio Beverwijk
Omschrijving
Voor diverse programma's is Radio Beverwijk op zoek naar nieuwe programmatechnici. Deze taak omvat het zelfstandig bedienen van de studioapparatuur tijdens een live uitzending of tijdens een opname. Na door een ervaren studiotechnicus te zijn opgeleid wordt de nieuwe vrijwilliger ingezet op een vaste dag in de week. De programmatechnicus behoudt te allen tijde het overzicht over de lopende uitzending en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Het afstellen van de toonregeling voor alle microfoons en het voortdurend controleren van het totale signaalvolume vormen de basis van de werkzaamheden. Daarnaast zijn het opzoeken van muziek via de database en het programmeren en starten van cd-spelers of md-spelers vaste taken van de programmatechnicus.

Wij vragen
Als programmatechnicus ben je verantwoordelijk voor het correct op de zender brengen van het radioprogramma. Je hebt gevoel voor techniek en timing, je bent in veel opzichten een duizendpoot en je bent in staat snel te schakelen. Je kunt bij calamiteiten snel een analyse maken en doortastend de juiste beslissing nemen. Je hebt er geen moeite mee om te werken onder druk en je blijft in alle omstandigheden kalm. Het bedienen van audioapparatuur en computers kent voor jou nauwelijks geheimen en je beschikt natuurlijk over een goed stel oren. Zorgvuldig en met beleid werken zijn voor jou vanzelfsprekend en je bent een echte teamspeler.

Wij bieden
Radio Beverwijk is de publieke lokale media-instelling van de gemeente Beverwijk. Wij zijn een 100% vrijwilligersorganisatie met een professioneel karakter. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van onze programma's en kunnen dit uitsluitend bewerkstelligen met goede, gemotiveerde vrijwilligers. Zij komen terecht in een gestructureerd, flexibel werkend team met veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
In overleg
Werkdagen / tijden
In overleg
 
 
Organisatie
Radio Beverwijk
Locatie(s)
Beverwijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail