Ondersteun de muzikale middag "Goud van Oud"
Vacature id:923

Ondersteun de muzikale middag "Goud van Oud"
Muziek brengt de mooiste herinneringen. onze bewoners kunnen hier zo van genieten! ben je ook een muziek liefhebber? Help mee met onze club "Goud van oud"!

Omschrijving
Een muzikale middag met platen en cd's uit de oude doos vraagt om een vrijwilliger met kennis!u kunt denken aan de Andrew sisters, Elvis, Frank Sinatra, de bewoners vragen, wij draaien! Er wordt geluisterd naar de muziek onder het genot van een hapje en een drankje maar zingen en dansen mag ook. U haalt samen met de activiteitenbegeleiding de mensen op van de afdeling en verzorgd tijdens de activiteit het drankje en hapje. Na afloop brengt u de mensen weer terug samen met de activiteiten begeleiding.
woensdag 13.30-15.00

Alle vrijwilligers die werkzaam zijn bij de ViVa! Zorggroep worden uitgenodigd om een training te volgen. Tijdens de training leert u oa over omgang met verschillende doelgroepen u ontvangt na deelname een certificaat.

Wij vragen
Wij zoeken een vrijwilliger met kennis van muziek en vindt het leuk om daarmee de activiteit vorm te geven. Het is van belang dat u zich in kan leven in de bewoner en draait wat de mensen graag willen horen. U bent fysiek in staat een rolstoel te duwen en heeft een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
training
begeleiding
verzekering
lidmaatschap van onze ViVa! ledenservice
vrijwilligersactiviteiten
attentie met de kerst
Via ViVa!, ons personeelsblad


 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
3
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Dinsdag
x
Woensdag
x
 
 
Organisatie
Heemswijk/Meerstate
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Heemswijk
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail