Club Sportief in Heemswijk zoekt een vrijwilliger!
Vacature id:924

Club Sportief in Heemswijk zoekt een vrijwilliger!
Bent u hulpvaardig en sportief? dan zijn wij hard op zoek naar U!

Omschrijving
Onder begeleiding kunnen onze bewoners samen met anderen sportief bewegen op hun eigen niveau. Bij deze activiteit wordt er gebruik gemaakt van gymmateriaal en eventueel muziek. De meeste mensen blijven zitten op een stoel. Wij kunnen daar sportieve hulp bij gebruiken! U haalt samen met de begeleiding de mensen van de afdeling en zorgt tussendoor voor een drankje. Natuurlijk helpt u de mensen tijdens de activiteit door zelf enthousiast mee te doen.
vrijdag 10.15-11.45

Wij vragen
Wij zoeken een sportieve vrijwillig(st)er die het leuk vindt om onze bewoners te activeren. Het is hierbij belangrijk dat u in staat bent om een rolstoel te duwen tijdens het halen en brengen. Goed Nederlands spreken en affiniteit hebben met ouderen is zeer gewenst.

Wij bieden
ViVa! Zorggroep heeft een vastgesteld vrijwilligersbeleid met daarin alles dat belangrijk is voor het doen van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers worden begeleid en zijn verzekerd. Vrijwilligers krijgen het personeelsblad, diverse attenties door het jaar heen en een gratis lidmaatschap van onze ViVa! Ledenservice

 
Deze functie is
voor een langere periode
Aantal uren
2
Werkdagen / tijden
Och
Mid
Avo
Vrijdag
x
 
 
Organisatie
Heemswijk/Meerstate
Locatie(s)
Heemskerk
Locatie info
Verpleeghuis Heemswijk; uitbureau
 
 
 
 
reageren
 
 
 
 
Tweet Facebook delen Google delen Naar e-mail